Nieuwe dakplaten en zonnepanelen

Nieuwe dakplaten en zonnepanelen

Bent u op zoek naar nieuwe dakplaten en / of zonnepanelen op het dak? Ook dat regelt ASM BV!

Dak- en golfplaten

arcelor-mittal2Onze dakplaten van bijvoorbeeld Arcelor Mittal zijn in vele kleuren en kwaliteiten leverbaar. Enkelwandig, geïsoleerd, golfpatroon of damwandprofiel? Wij leveren en monteren de nieuwe dakplaten geheel naar uw wens. De hairplus-uitvoering van Arcelor Mittal bijvoorbeeld is een mooie en betaalbare plaat die aan alle gebruikelijke eisen voldoet met een stevige kleurvaste toplaag bij normale omstandigheden.

Ook cementgebonden golfplaten van bijvoorbeeld Eternit of SVK monteren wij snel en goedkoop. De golfplaten zijn in vele formaten en kleuren leverbaar. In het onderstaande schema ziet u bijvoorbeeld de afmetingen en specificaties die van toepassing zijn voor een SVK Golfplaat.

svk-golfplaten-specificaties

Heeft u interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen

solar-frontierZonnepanelen van bijvoorbeeld Solar Frontier zijn in vele modellen verkrijgbaar, met elk hun eigen kWh-opbrengst. Elk Solar Frontier paneel heeft binnen zijn eigen waarden hoge opbrengsten, ook op het noorden, oosten en westen.

De ideale situatie voor een zonne-energiesysteem is echter een dak gericht naar het zuiden, met een hellingshoek van tussen de 20 en 40 graden, zonnig en koud weer én een schaduw- & vervuilingsloze omgeving. Helaas valt dit in de praktijk meestal anders uit. Vaak zijn de omstandigheden waarin het zonne-energiesysteem geplaatst moet worden alles behalve ideaal: het dak is gericht op het oosten of het westen, bomen, schoorstenen en wolken veroorzaken schaduw, de omgeving is stoffig en de weersconditie is warm, mistig of bewolkt.

Solar Frontier panelen, met een dunne film-technologie, bieden in deze situaties uitkomst. Juist onder niet ideale omstandigheden hebben Solar Frontier zonnepanelen bewezen een onovertroffen rendement te behalen. Het blijkt dat Solar Frontier panelen met een lager vermogen per vierkante meter 8 tot 12% meer opbrengst genereren uit eenzelfde oppervlak dan kristallijne zonnepanelen.

Heeft u interesse in vervanging van dakplaten en / of zonnepanelen? Stel uw vraag of vraag een offerte aan. Wist u dat er ook subsidies worden aangeboden? Lees erover op de pagina Alles over de subsidies rondom asbest.

Wilt u snel en efficiënt van uw asbest af?

Wij helpen u graag! Bel ons op: 0517 59 14 70 of gebruik de contactpagina.

Meer Diensten

 • Asbestsanering binnen

  Asbestsanering binnen

  Wanneer de asbestsanering in een gebouw plaatsvindt, zoals in een woning, schoolgebouw of bedrijfsgebouw, dan spreken we van een binnensanering. In… Meer info

 • Asbestsanering buiten

  Asbestsanering buiten

  Bij de sanering van asbesthoudende materialen in de open lucht, de buitensanering, van bijvoorbeeld golfplaten / dakbeschot moet er voor aanvang van… Meer info

 • Sloop & sloopvergunning

  Sloop & sloopvergunning

  Voor het slopen van asbesthoudend materiaal moet u een omgevingsvergunning / sloopvergunning aanvragen. Meer info

 • Asbest­inventarisatie

  Asbest­inventarisatie

  Voordat er asbest gesaneerd kan worden moet er eerst een inventarisatierapport gemaakt worden. Er wordt dan door een onafhankelijk SC-540… Meer info

 • Nieuwe dakplaten en zonnepanelen

  Nieuwe dakplaten en zonnepanelen

  Bent u op zoek naar nieuwe dakplaten en / of zonnepanelen op het dak? Ook dat regelt ASM BV! Dak- en golfplaten Onze dakplaten van bijvoorbeeld… Meer info