Over ons

Over ons

Al meer dan 25 jaar is ASM Asbestsanering en Milieutechniek B.V. actief op het gebied van asbestsanering in Friesland, Groningen en Noord-Holland. Wij mogen woningstichtingen, gemeentes, aannemers, timmer- en onderhoudsbedrijven, agrariërs en zelfs een enkele particulier tot onze vaste klantenkring rekenen. Dit heeft ons een bedrijf gemaakt dat op het gebied van asbest van alle markten thuis is.

ASM heeft veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. ASM werkt dan ook alleen met  DTA-ers en DAV-ers welke in het bezit zijn van een procescertificaat asbestverwijdering. Asbest professionals met veel ervaring in het verwijderen van asbest in al zijn facetten. Wij geloven dat alleen op die manier de continuïteit en kwaliteit gewaarborgd kan worden op de vaak lastige asbestprojecten die wij uitvoeren. Al onze machines en apparatuur benodigd voor het uitvoeren van onze asbest projecten hebben wij in ons bezit, voorzien van alle benodigde certificaten. Tevens werken wij enkel met hoogwerkers en verreikers voorzien van een onderdrukcabine. Ook de chauffeur en bediener van de verreiker is in het bezit van het DAV-certificaat.

Ons gehele pakket van mensen, materialen en ervaring maakt dat u samenwerkt met een organisatie die door zijn efficiëntie de doorlooptijd van elke klus tot een minimum weet te beperken en daardoor de kosten op elke klus zo laag mogelijk houdt.

Wij bieden de volgende diensten aan:

Bent u op zoek naar een uitdagende baan in de asbestsector, als deel van een ervaren en gemotiveerd team? Bekijk dan onze vacatures.

Certificatie

ASM beschikt over het voor asbestsaneringswerkzaamheden noodzakelijke procescertificaat asbestverwijdering. Met dit document kunnen wij aantoonbaar maken dat ASM Asbestsanering en Milieutechniek B.V. aan alle wettelijk gestelde eisen en normeringen voldoet waaraan een asbestsaneerder behoort te voldoen. Zowel ons gediplomeerd personeel als al onze gebruikte producten, materialen, handgereedschappen en machines voldoen aan de zwaarste eisen.

U kunt het certificaat hier bekijken. Meer informatie over dit certificaat vindt u bij Stichting Certificatie Asbest.

  • Vacatures: ASM Groeit!

    Vacatures: ASM Groeit!

    Doordat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden, zoeken we nieuwe mensen. Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures hier. Meer info

Wilt u snel en efficiënt van uw asbest af?

Wij helpen u graag! Bel ons op: 0517 59 14 70 of gebruik de contactpagina.